2018. április 20., péntek 00:11

Az internetes oldalaknak köszönhetően ma már sokkal kisebb az esélye annak, hogy egy hotelfoglalásnál mellényúljunk, és rossz minőségű szálloda ajánlatát válasszuk. Néhány tippel segítünk elkerülni a rossz választást, és elmondjuk azt is, miért érdemes nekünk is megosztani a tapasztalatainkat.

2018. április 13., péntek 00:34

Repülőjegy-foglalásnál számos opció közül választhatunk, vehetünk egyirányú jegyet, retúrt, de lehetőség van kombinált, szaknyelven openjaw vagy multicity foglalásra is – ez utóbbinak számos előnye van, és gyakran előfordul, hogy még olcsóbb is.

2018. április 9., hétfő 10:24
Bár az időjárás még nem erre utal, közeledik a tavasz: ideális időpont egy hétvégi városlátogatásra vagy akár egy hosszabb repülős kirándulásra. Ennek megszervezésében az internet és az online foglalás segít, mi pedig most elmondjuk, hogyan foglaljon, milyen trükkökkel tehetjük még olcsóbbá a pihenést.

 

2018. március 2., péntek 00:24

Ha még nem foglalt nyaralási kedvezménnyel, akkor márciusban már érdemes elgondolkozni, hova menne, milyen szállodába, milyen szolgáltatásokkal. Most a cikkünkben egy örök dilemmával kapcsolatban segítjük olvasóinkat, nevezetesen, hogy a foglaláskor olyan ajánlatokat nézzünk-e, amelyek all inclusive ellátást kínálnak, vagy sem.

2018. január 22., hétfő 03:03
Ha utazásról van szó, akkor az egyik legfontosabb, hogy a lefoglalt pihenést jó áron kapjuk meg, de úgy, hogy közben nem kötünk kompromisszumot a minőség tekintetében. Mire érdemes figyelni, hogyan találjuk meg a legjobb ár-érték arányú repülőjegyeket, szállásokat, utazásokat?

 

2018. január 18., csütörtök 01:08

Akik mostanában utaznak üdülni, egy távolabbi, akár egzotikus országba, ahol nem euró a fizetőeszköz, akkor az egyik fontos dolog utazás előtt a pénzváltás. Hol cseréljük át a pénzünket, mire figyeljünk, hol vannak a csapdák?

2018. január 12., péntek 06:58

A téli hónapok mindig kritikusak azoknak, akik ilyenkor utaznak repülővel. Bár sokszor azt gondoljuk, csak akkor érint bennünket a káosz, ha az adott városba utazunk, ám – mint ahogy azt a minapi amszterdami óriási szél, a korábbi londoni havazás, és a múlt heti New York-i hóvihar is bizonyította – egy ilyen káosz gyakran napokra felborítja a repülőgépek menetrendjét, késéseket, járattörléseket és reptereken ragadó utasokat eredményez.

2017. december 29., péntek 01:13

Az utazási piac folyamatos változásainak köszönhetően ma már egzotikus tengerparti nyaralást vagy körutazást is megfizethető áron tudunk foglalni. Sőt, egy egyhetes thaiföldi nyaralás már gyakran kevesebbe kerül, mint egy 7 napos európai tengerparti üdülés. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan tudunk olcsón jó minőségű egzotikus pihenést foglalni, akár egyénileg, akár csomagajánlatban.

2017. december 19., kedd 00:21

Ha még nem vásárolt ajándékot szeretteinek, akkor még mindig van egy nagyszerű lehetőség: foglaljunk valamilyen utazást, tegyünk egy élményt a fa alá. Az egyik legjobb dolog, amelyre a megajándékozott mindig emlékezni fog. Cikkünkben tippeket és tanácsokat olvashat, hogy milyen utazást vehetünk, mire figyeljünk a foglalásnál.

2017. október 24., kedd 00:09

Akár a közelgő karácsonyi ünnepek, akár születésnap alkalmából szeretnénk megajándékozni szeretteinket, egy utazási meglepetés mindig nagyszerű meglepetés. Ám ha ilyet veszünk, akkor van néhány fontos szabály, szempont, amire mindenképpen érdemes figyelni.

Oldalak