2018. szeptember 20., csütörtök 00:02

Végső fázisába jutottak azok a tárgyalások, amelyeket a China Eastern Airlines légitársasággal folytatunk egy Sanghaj–Budapest közvetlen légi összeköttetés létrehozásáról – mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán az MTI-nek adott interjújában.

 
2018. szeptember 19., szerda 00:00

A Lufthansa személyzete hamarosan bajor népviseletben száll gépre a müncheni Oktoberfest alkalmából. A többéves szokás szerint a Lufthansa kabinszemélyzete hagyományos bajor ruházatot a visel a légitársaság egyenruhája helyett egyes Münchenből induló járatokon. 

2018. szeptember 14., péntek 00:52

Öt európai országban szüntetik be a munkát, ami több száz járatot érint. Történetének legnagyobb sztrájkjára készülnek a Ryanair munkatársai – írja a Reuters. Szeptember 28-án a dolgozók 5 európai országban is beszüntetik a munkát, ez összesen több száz járatot érint. 

2018. szeptember 11., kedd 03:46

Sztrájkot hirdetett szerdára a Ryanair ír légitársaság németországi pilótáinak szakszervezete (Vereinigung Cockpit - VC). A VC hétfői közleménye szerint a 24 órás sztrájk szerdán hajnalban 3 óra 1 perckor kezdődik, és érintheti valamennyi Németországból induló Ryanair-járatot. 

2018. szeptember 7., péntek 01:30

Először a történelemben meghaladta a 4 milliárdot az éves globális légiutas-forgalom a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) adatai szerint, miután a 2016-os szinthez képest 7,3 százalékkal többen repültek 2017-ben.

2018. szeptember 6., csütörtök 00:20

A fapados légitársaságok bojkottálják az etikai kódexről szóló egyeztetést, de ezzel nem sokra mennek, mert ha kell, akkor nélkülük is a Európai Parlament elé kerül az ügy, és akár szabályozásban is megjelenhet az, amit az eddigi terv szerint csak javaslat lett volna.

 
2018. szeptember 6., csütörtök 00:02

Vegyesen alakulnak az októberi repülőjegyárak, sok helyre az eddiginél olcsóbban tudunk foglalni, de vannak olyan desztinációk is, ahol emelkedő tendenciát mutatnak az aktuálisan elérhető legolcsóbb tarifák. 

 
2018. szeptember 5., szerda 00:55

Úgy tűnik, nem csak elméletben fűzte össze életét a Ryanair és a Lauda, a Ryanair utasforgalmához ugyanis a jelek szerint hozzászámolják a Lauda forgalmát is - írja az Airportal.hu szakmai portál.

 
2018. augusztus 30., csütörtök 00:02

Még kényelmetlenebb és drágább lesz az utazás a fapadosokkal, a régió két legnagyobb fapadosa ugyanis tovább szigorította a poggyászszabályokat. A Wizz Air Budapestről induló utasai már az új feltételek szerint utazhatnak, a Ryanair pedig november 1-jétől alkalmazza a szigorúbb feltételeket, igaz, aki szeptember elseje után foglal, annak ingyenesen már csak egy kicsi kézipoggyászt engedélyez a rendszer.

 
2018. augusztus 30., csütörtök 00:02

Megújul a Laudamotion arculata, és a Ryanair többségi tulajdonszerzésének lezárultával a társaság jövő nyárra megduplázza flottája méretét.

 

Oldalak