2018. március 23., péntek 00:21

Ötszörös forgalmat hoz a magyarországi szállodákban a húsvéti négynapos ünnepi hosszú hétvége egy átlagos márciusi hétvégéhez képest a Szallas.hu adatai szerint. Az előfoglalások szerint Heves, Borsod, és Pest megye részesül a legnagyobb mértékben a húsvéti forgalomból, a foglalások fele apartmanba vagy vendégházba szól.

2018. március 22., csütörtök 00:24

Március 24-én, szombaton egész nap felsővezeték-karbantartást végeznek a Budapest-Nyugati pályaudvarra vezető vágányok felett. Emiatt minden, a pályaudvart érintő vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.

2018. március 22., csütörtök 00:12

Ha már Franciaországban van, akkor a mai napot biztosan nem fogja szeretni, a tömegközlekedésben dolgozók sztrájkolnak a csütörtöki napon. S ehhez jön még a légiirányítók munkabeszüntetése, így számos járattörlésre kell számítani.

2018. március 16., péntek 00:34

Az Uber négy év szünet után ismét megkezdte működését Barcelonában – közölte a társaság. Az alternatív, közösségi személyszállítási szolgáltatást nyújtó vállalat módosított működési feltételekkel tér vissza a katalán fővárosba, ahogy azt tette két éve Madridban is, miután 2014. végén bíróság tiltotta be korábbi tevékenységét a dél-európai országban.

2018. március 12., hétfő 07:50

A közelmúltban egy nagyobb kérdőívvel fordultunk olvasóinkhoz, hogy kiderítsük, milyen utazási szokásai vannak az Új Szó, a Vasárnap és az Utazz magazin olvasóinak. Feldolgoztuk az eredményeket, így most kiderül, milyenek az utazási szokásaink, hova utazunk, milyen szolgáltatásokat részesítünk előnyben, melyek a kedvenc célállomásaink. Lássuk az eredményeket, grafikonokat!

2018. március 12., hétfő 07:46
2018. március 12., hétfő 00:00

Kedvezményesen látogathatók a magyarországi nemzeti parkok barlangjai márciusban, a barlangok hónapján - mondta Borzsák Sarolta, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságának barlangtani referense az M1 aktuális csatornán vasárnap.

2018. március 9., péntek 00:18

Háromszoros forgalmat hoz a magyarországi szállodákban a négynapos ünnepi hosszú hétvége egy átlagos márciusi hétvégéhez képest a Szallas.hu adatai szerint. Budapest, Eger és Hajdúszoboszló a legnépszerűbb belföldi úti célok, a legtöbben 4 csillagos wellness-szállodába foglaltak.

2018. március 7., szerda 00:23

Társasági rendezvényekre, baráti összejövetelekre alkalmas bulivillamos fog várhatóan már az idén ősszel közlekedni Prágában - jelentette a cseh sajtó.

2018. március 7., szerda 00:18

Az európai városok marketing szövetsége, a European Cities Marketing (ECM) nyilvánosságra hozta a tavalyi évre vonatkozó statisztikáit a soron következő European Cities Benchmarking Report előztetes adatai alapján. A felmérés 65 város 456,9 millió vendégéjszakáját vizsgálta.

Oldalak