2018. július 24., kedd 16:04
Harry Potter szerelmeseinek érdemes figyelni: most egy nagyon jó akcióra bukkantunk, amely repülőjegyet, szállást, reggelit, és Harry Potter stúdió látogatását kínálja 3 nap/2éjszakára 199 euróért.
 

 

2018. március 19., hétfő 00:39

Hazatért nyereményútjáról Kovács Csaba. A jókai fiatalember az Új Szó Utazás Extra mellékletében megjelent kérdőívet töltötte ki, és a több mint  ezer szelvény közül rá mosolygott a szerencse, ő volt az, aki másodmagával elutazhatott a Bubo utazási iroda által szervezett 15 napos ázsiai körutazásra. A nyertest hazatérése után kérdeztük élményeiről.

2018. március 2., péntek 00:24

Ha még nem foglalt nyaralási kedvezménnyel, akkor márciusban már érdemes elgondolkozni, hova menne, milyen szállodába, milyen szolgáltatásokkal. Most a cikkünkben egy örök dilemmával kapcsolatban segítjük olvasóinkat, nevezetesen, hogy a foglaláskor olyan ajánlatokat nézzünk-e, amelyek all inclusive ellátást kínálnak, vagy sem.

2018. január 16., kedd 00:19

Harry Potter szerelmeseinek érdemes figyelni: most egy nagyon jó akcióra bukkantunk, amely repülőjegyet, szállást, reggelit, és Harry Potter stúdió látogatását kínálja 3 nap/2éjszakára 239 euróért.

2017. december 27., szerda 00:04

A szlovákiaiak 56 százaléka, míg a magyarországiak 81 százaléka még soha életében nem hagyta el az Európai Uniót – derült ki az Eurobarometer egyik legfrissebb kutatásából. Szlovákia az uniós átlagot teljesíti, hiszen az EU-lakosok átlag 44 százaléka járt már az unión kívül.

2017. december 21., csütörtök 00:21

Hárommillió turista megkérdezése után állt össze a lista, amelynek első helyén Párizs szerepel. A kutatást a luxusutazásokkal foglalkozó LuxuryHotelsGuides.com készítette hárommillió utazó megkérdezése alapján.

2017. december 19., kedd 00:21

Ha még nem vásárolt ajándékot szeretteinek, akkor még mindig van egy nagyszerű lehetőség: foglaljunk valamilyen utazást, tegyünk egy élményt a fa alá. Az egyik legjobb dolog, amelyre a megajándékozott mindig emlékezni fog. Cikkünkben tippeket és tanácsokat olvashat, hogy milyen utazást vehetünk, mire figyeljünk a foglalásnál.

2017. december 4., hétfő 00:48

A tél beköszöntével egyre többen vágyunk egy kellemes testi-lelki kényeztetésre, például valamelyik wellness-szállodában. Egy ilyen hétvége mindenki számára igazi felfrissülést jelent, emellett pedig élvezhetjük a szálloda egyéb programjait, a gazdag gasztronómiai felhozatalt is. Mi vár ránk egy wellness-hotelben, s mi alapján válasszunk a számos csomagajánlat közül?

2017. december 4., hétfő 00:32

Harry Potter szerelmeseinek érdemes figyelni: most egy nagyon jó akcióra bukkantunk, amely repülőjegyet, szállást, reggelit, és Harry Potter stúdió látogatását kínálja 3 nap/2éjszakára 249 euróért.

2017. november 30., csütörtök 10:57

Az utóbbi napok egyik legfontosabb turisztikai híre, hogy kitört Balin a Mount Agung-vulkán, és ezért több tízezer embert kellett evakuálni a közelből, egy időre lezárták Bali nemzetközi repülőterét, ahonnan naponta sok száz járat hozza-viszi a turistákat. Mi várható most, mit tegyen az, aki éppen mostanában utazna a méltán népszerű Balira?

Oldalak