2017. szeptember 25., hétfő 00:03

Utazni mindig jó. De nem mindegy, mikor indulunk útnak, a megfelelő dátumválasztással ugyanis nagyon sok pénzt takaríthatunk meg. Hogyan válasszunk időpontot az utazáshoz, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Ha nemcsak az ár, hanem a szabadságok száma is fontos tényező, akkor érdemes olyan időpontot választani, amikor Szlovákiában ünnep van, és az lehetőleg hétköznapra esik.

2017. augusztus 28., hétfő 00:06

A nyári, őszi hónapok ideálisak arra, hogy elutazzunk valamelyik európai városba városlátogatásra, kirándulásra. De nem mindegy, milyen szállást foglalunk, hiszen ha nem figyelünk eléggé, akkor könnyen lehet, hogy a várva várt utazás rémálommá válik.

2017. augusztus 22., kedd 00:20

Ősszel több olyan hétvége is van, amelyet egy napnyi szabadsággal könnyen hosszú hétvégévé tudunk tenni, így ideális alkalmat kínál arra, hogy ellátogassunk egy közeli európai vagy akár egy távolabbi városba, népszerű célállomásra. Ehhez választhatunk utazási irodát is, de mi most megmutatjuk azt, hogyan szervezzünk egyénileg városlátogatást.

2017. május 22., hétfő 00:19

Közeledik a nyár, így egyre időszerűbb a kérdés: hova menjünk nyaralni. Melyik országban, melyik szállodában, melyik tengerparton pihenjünk? Mire figyeljünk a választásnál, milyen buktatók vannak? Mielőtt kiválasztanánk a nyaralást, első körben érdemes eldönteni, melyik célállomáson pihennénk, milyen szolgáltatásokra vágyunk, mikor utaznánk, és körülbelül milyen összeget költenénk rá. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a további szempontok, majd maga a választás, foglalás.

2017. április 21., péntek 00:00

Az Európai Bizottság és az unió fogyasztóvédelmi hatóságai 2016 októberétől kezdődően 352 EU-szerte elérhető ár-összehasonlító és utazásfoglalási weboldalt vontak összehangolt átvilágítás alá. A vizsgálat során megállapították, hogy az árak 235 weboldal – vagyis az ellenőrzött weboldalak kétharmada – esetében nem voltak megbízhatók.

2017. január 9., hétfő 15:50

Az esztendő végén és elején nemcsak rokonok és ismerősük hívnak, hogy kifejezzék jókívánságaikat, hanem banki és biztosítási ügynökök is

2017. január 5., csütörtök 22:16

Az esztendő végén nemcsak rokonok és ismerősük fognak telefonálni, hogy kifejezzék jókívánságaikat, hanem banki és biztosítási ügynökök is.

2016. december 29., csütörtök 10:29

Aki szeret utazni, az általában feliratkozik mindenféle hírlevélre, kuponos oldalra, szállásfoglaló oldalra, hogy elsők között értesüljön A kihagyhatatlan árajánlatokról. De szép számmal akad átverés.

2016. június 1., szerda 09:35

Házi praktikák, trükkök, tippek

2016. május 27., péntek 08:02

Mindenki szeretné, ha a vázába tett virág sokáig dísze lenne a helyiségnek. Ha kicsit odafigyelünk rá, tovább gyönyörködhetünk szépségében.

Oldalak