2017. október 24., kedd 00:09

Akár a közelgő karácsonyi ünnepek, akár születésnap alkalmából szeretnénk megajándékozni szeretteinket, egy utazási meglepetés mindig nagyszerű meglepetés. Ám ha ilyet veszünk, akkor van néhány fontos szabály, szempont, amire mindenképpen érdemes figyelni.

2017. október 2., hétfő 00:23

Sokan úgy gondolják, hogy csak drágán lehet utazni. Ám mostani cikkünkben is bebizonyítjuk, hogy ez már korántsem igaz, hiszen akár 50 euró alatti áron is meg tudunk szállni a közeli városokban, 3 nap/2 éjszakára, reggelivel, és ehhez a minőségben sem kell kompromisszumot kötni.

2017. szeptember 25., hétfő 00:03

Utazni mindig jó. De nem mindegy, mikor indulunk útnak, a megfelelő dátumválasztással ugyanis nagyon sok pénzt takaríthatunk meg. Hogyan válasszunk időpontot az utazáshoz, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Ha nemcsak az ár, hanem a szabadságok száma is fontos tényező, akkor érdemes olyan időpontot választani, amikor Szlovákiában ünnep van, és az lehetőleg hétköznapra esik.

2017. augusztus 28., hétfő 00:06

A nyári, őszi hónapok ideálisak arra, hogy elutazzunk valamelyik európai városba városlátogatásra, kirándulásra. De nem mindegy, milyen szállást foglalunk, hiszen ha nem figyelünk eléggé, akkor könnyen lehet, hogy a várva várt utazás rémálommá válik.

2017. augusztus 25., péntek 10:04

Több mint tíz olyan célállomás is van, ahova elrepülhetünk 16-40 eurós keretből – természetesen ez már a retúrjegy ára. Nézzük, melyek ezek a városok, hova érdemes repülni. London, Barcelona, Róma, Párizs… Induljon az olcsó repülőjegyvadászat!

2017. augusztus 22., kedd 00:20

Ősszel több olyan hétvége is van, amelyet egy napnyi szabadsággal könnyen hosszú hétvégévé tudunk tenni, így ideális alkalmat kínál arra, hogy ellátogassunk egy közeli európai vagy akár egy távolabbi városba, népszerű célállomásra. Ehhez választhatunk utazási irodát is, de mi most megmutatjuk azt, hogyan szervezzünk egyénileg városlátogatást.

2017. augusztus 10., csütörtök 11:52

Még mindig bőven harminc fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála. Összeszedtünk pár ötletet, amelyekkel hatékonyan védekezhetünk a gutaütés ellen. 

2017. május 22., hétfő 00:19

Közeledik a nyár, így egyre időszerűbb a kérdés: hova menjünk nyaralni. Melyik országban, melyik szállodában, melyik tengerparton pihenjünk? Mire figyeljünk a választásnál, milyen buktatók vannak? Mielőtt kiválasztanánk a nyaralást, első körben érdemes eldönteni, melyik célállomáson pihennénk, milyen szolgáltatásokra vágyunk, mikor utaznánk, és körülbelül milyen összeget költenénk rá. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a további szempontok, majd maga a választás, foglalás.

2017. április 20., csütörtök 00:27

A mai napig él az az elmélet, hogy ha igazán olcsó repülőjegyet szeretnénk vásárolni, akkor jó előre kell azt lefoglalni, mert akkor lesz kedvező árú a retúrjegy. Bár néhány esetben akár ez igaz is lehet, mégsem ettől függ, hogy mikor olcsó és mikor drága egy repülőjegy.

2017. április 17., hétfő 09:57

A húsvéti ünnepek ideje hihetetlen lehetőségeket rejt. Nem biztos, hogy ezekre mindenki felfigyel, ezért segítünk kicsit, ha ismét felmerülne a kérdés: mit kezdjünk idén a húsvéttal.

Oldalak