2018. március 21., szerda 00:37

Veszélyben a pozsonyi repülőtér forgalma, a nagy európai fapadosok ugyanis egyre nagyobb számban jelennek meg a bécsi légi kikötőben. Korábban a magyar hátterű Wizz Air jelentette be, hogy bázist nyit Bécsben, az Easyjet már régebben elhagyta a szlovák főváros repülőterét, most pedig a Ryanair is jelezte: tárgyal bécsi reptér vezetésével, és bízik benne, hogy hamarosan Schwechaton is megjelennek az ír fapados gépei.

2018. február 28., szerda 09:59

A húsvéti ünnepi hétre várja a Michael O’Leary a Ryanair dolgozóinak munkabeszüntetését, erről nemrég ő maga beszélt. Az ír ultra low-cost légitársaság híresen szabad szájú vezére szerdán Lisszabonban elmondta, a húsvéti időszakra az egyik ír pilótaszakszervezet, és a portugál légiutaskísérők érdekképviselete tervez munkabeszüntetést.

2018. február 7., szerda 13:20

Jordánia fővárosába, Ammanba indít járatot Budapestről a Ryanair ír diszkont légitársaság a 2018-as téli menetrendi időszakban - írja az MTI.

2018. február 6., kedd 09:31

A jegyárak csökkentek, a járulékos bevételek és az utasszám nőtt a Ryanairnél. Tizenkét százalékkal nőtt az ír Ryanair diszkont légitársaság harmadik negyedéves adózott eredménye az előző év azonos időszakához képest, miközben a jegyárak 4 százalékkal csökkentek - olvasható a Ryanair eredmény-kimutatásában.

2018. január 18., csütörtök 01:16

Hétfőtől megváltoztak a Ryanair poggyászszállítási szabályai. Az utasoknak ezért a napokban jobban oda kell figyelniük, főleg a kézicsomagokra kell ügyelniük. A változtatások január 15-én léptek érvénybe.

2018. január 8., hétfő 05:03

A Ryanair utasforgalma bővült a legnagyobb mértékben tavaly a diszkont légicégek között. A járatlemondások ellenére az ír Ryanair diszkont légitársaság utasforgalma nőtt a legnagyobb mértékben az európai fapados légicégek között 2017-ben az előző évihez viszonyítva - derül ki a társaságok által közzétett utasforgalmi statisztikákból.

2017. december 18., hétfő 10:30

Megváltoztatva több évtizedes üzletpolitikáját a Ryanair hajlandó elismerni egyes, a pilótákat és légiutas-kísérőket tömörítő szakszervezeteket, és azokkal kész a tárgyalásokra, hogy elkerülje a sztrájkot.

2017. december 15., péntek 00:28

Nem tántorodtak el a Ryanair légitársaság olaszországi pilótái a péntekre meghirdetett munkabeszüntetéstől, amelyhez az Alitalia és a Vueling pilótái, valamint az Enav olasz polgári légiforgalmi vállalat dolgozói is csatlakoztak.

2017. december 13., szerda 00:36

Munkabeszüntetést helyezett kilátásba a Ryanair ír légitársaság németországi pilótáinak érdekeit képviselő szakszervezet (Vereinigung Cockpit – VC). Közben az akcióhoz az olasz és az ír pilóták is csatlakoztak, így óriási káoszt okozhatnak a legforgalmasabb, karácsonyi időszakban.

2017. október 25., szerda 00:11

A karácsonyi időszakra hivatkozva januárra halasztja a poggyászra vonatkozó szabályok korábban bejelentett szigorítását az ír Ryanair diszkont légitársaság.

Oldalak