2017. április 20., csütörtök 00:27

A mai napig él az az elmélet, hogy ha igazán olcsó repülőjegyet szeretnénk vásárolni, akkor jó előre kell azt lefoglalni, mert akkor lesz kedvező árú a retúrjegy. Bár néhány esetben akár ez igaz is lehet, mégsem ettől függ, hogy mikor olcsó és mikor drága egy repülőjegy.

2016. december 16., péntek 00:44

Az egyik legjobb ajándék karácsonyra az utazás – ezzel ugyanis egy életre szóló élményt adunk szeretteinknek. Az internetes foglalásoknak köszönhetően már nagyon gyorsan és egyszerűen beszerezhető az ilyen ajándék, sorban állás nélkül, az otthon kényelméből. De vannak buktatók, sok dologra érdemes figyelni, hogy a nagy meglepetésből nehogy rémálom legyen.

2016. szeptember 5., hétfő 00:06

Az internetes foglalások elterjedésével ma már az otthon kényelméből szervezhetjük meg a városlátogatásokat, nyaralásokat, foglalhatunk repülőjegyet, szállást. Még számos oldal kínál átutalásos megoldást, de egyértelműen a kártyás fizetés a legjobb választás. Mire figyeljünk kártyás fizetésnél?

2016. július 26., kedd 10:23

Visszavetik az idegenforgalmat a sorozatos erőszakos cselekmények Európában, a turisták inkább választanak egzotikusabb, indiai, kínai vagy ausztráliai célpontokat.

2016. március 13., vasárnap 23:05

Az internet megjelenésével szinte teljesen átalakultak a szokásaink, ma már számos dolgot el tudunk intézni a világhálón. Az egyik ilyen a nyaralás szervezése – repülőjegyet, szállást, egyéb szolgáltatásokat is foglalhatunk szinte pillanatok alatt. De nemcsak az árra, hanem a biztonságra is érdemes figyelnünk.