2018. június 6., szerda 14:24

Újra felbukkant egy kamu wizzaires „promóció”, a légitársaság nevével és születésnapjával visszaélve internetes csalók a naiv felhasználók bankkártyaadatait szeretnék megszerezni – egy euróért két jegyet ígérnek, de ha „megveszi”, biztosan nem utazik, és még a pénzét is lenyúlhatják.

 
2018. március 19., hétfő 00:39

Hazatért nyereményútjáról Kovács Csaba. A jókai fiatalember az Új Szó Utazás Extra mellékletében megjelent kérdőívet töltötte ki, és a több mint  ezer szelvény közül rá mosolygott a szerencse, ő volt az, aki másodmagával elutazhatott a Bubo utazási iroda által szervezett 15 napos ázsiai körutazásra. A nyertest hazatérése után kérdeztük élményeiről.

2017. június 30., péntek 11:15

Van egy kipróbált tuti recept a háznál? Vagy kettő? vagy három? Küldje be a Vasárnap szerkesztőségébe, és nyerjen a sorsoláson! Részletek a plakáton!

2017. március 28., kedd 00:01

Az Új Szó és az Aquaworld Resort közös játékának nyertese most egy kétszemélyes wellness-hétvégét nyerhet, félpanziós ellátással a budapesti Aquaworld Resort szállodába. A nyertes ingyenes belépést is kap az Aquaworld élményfürdőbe. A második és harmadik helyezettek egynapos családi belépőt nyernek a budapesti Aquaworld élményfürdőbe (maximum négy fő részére).

2017. január 30., hétfő 13:50

Az Utazás Extra első számában egy játék jelent meg, ebben négy kérdést tettünk fel a Qatar Airways légitársasággal kapcsolatban. Aki legalább két kérdésre helyesen válaszol, az bekerül a sorsorlásba, a nyertes pedig repülőjegyet nyer, több mint 150 célállomás közül választhat, Ázsiától Amerikán át egészen Ausztráliáig. Legyen ön a nyertes!

2017. január 24., kedd 12:09

Fantasztikus játék lesz az Új Szóban. Most a nyertes egy repülőjegyet nyerhet, nem is akárhova, oda, ahová szeretne. A célállomást ugyanis a nyertes választja. A szerencsés a Qatar Airways járatával repül a választott célállomásra. Hogyan nyerheti meg a repülőjegyet, mit kell érte tenni?

2016. június 29., szerda 11:07

Aki szeretné élőben látni a száguldó cirkuszt, annak most erre remek lehetősége van– megnyerheti a két belépőt a Hungaroringre, a Forma-1 Magyar Nagydíjra (2016. július 22-24.). A jegyekért az Új Szó utazási magazinjának, azaz az Utazz oldalán lehet játszani.

2015. november 23., hétfő 16:09

A portékájukat házról házra járva, művelődési házakban, kirándulásokon, telefonon vagy nem várt és nem kért küldeményekben kínáló bóvliárusokról sokszor írtunk már, de a jelek szerint nem elégszer. Mindig akad, aki bedől nekik, sőt, mint kiderült, ha nem dől be, és nem kér az ajánlataikból, akkor sem tud szabadulni tőlük.

2015. augusztus 12., szerda 13:31

"Kérem a számlát" elnevezéssel nyereményjátékot hirdetett a horvát pénzügyminisztérium külföldi turisták számára - adta hírül a 24sata horvát napilap szerdán. Azoknak a külföldi turistáknak, aki a Horvátországban nyaralnak, mindössze annyit kell tenniük a nyereményért, hogy a fogyasztásukról áfás számlát kérnek, és azt elküldik a horvát szerencsejáték-társaság (Hrvatske lutrije) címére.

2015. június 3., szerda 09:00

Aki már próbálta tévés nyereményjátékban megfejteni a számtanfeladatot, megszámolni a képernyőn villogó tárgyakat vagy kitalálni a csalafinta feladványt, az tudja, hogy a lehetetlennel próbálkozott. 

Oldalak