2017. április 21., péntek 00:00

Az Európai Bizottság és az unió fogyasztóvédelmi hatóságai 2016 októberétől kezdődően 352 EU-szerte elérhető ár-összehasonlító és utazásfoglalási weboldalt vontak összehangolt átvilágítás alá. A vizsgálat során megállapították, hogy az árak 235 weboldal – vagyis az ellenőrzött weboldalak kétharmada – esetében nem voltak megbízhatók.

2016. december 1., csütörtök 10:00

A Lufthansa német légitársaság a pilóták szakszervezetének sztrájkja után, csütörtökön visszatér eredeti menetrendjéhez, így a bécsi és a budapesti járatok is közlekednek majd. A társaság szerdai tájékoztatása szerint a menetrend fokozatosan áll helyre, így csütörtökön még 40 járat kimarad.

2016. június 15., szerda 00:28

Az őszi időszak ideális arra, hogy kisebb-nagyobb körutazásokat szervezzünk az USA-ba, úgy, hogy több várost érintve járjuk be az országot. Vásárlás New Yorkban, kerékpározás a Golden Gate hídon, kirándulás a Grand Caynonban, kaszinózás Las Vegasban, szórakozás az Universal Cityben, majd nyaralás és fürdés Hawaiin vagy Miamiban.

 

2016. április 22., péntek 12:00

Ha idén nyáron, ősszel európai vagy egy távolabbi városba tervez utazást, akkor a szervezést már most érdemes elkezdeni. Ha másért nem, legalább azért, hogy felmérje az aktuális árakat, hogy tudja, mikor bukkanhat rá egy kihagyhatatlan ajánlatra.

2016. március 13., vasárnap 23:05

Az internet megjelenésével szinte teljesen átalakultak a szokásaink, ma már számos dolgot el tudunk intézni a világhálón. Az egyik ilyen a nyaralás szervezése – repülőjegyet, szállást, egyéb szolgáltatásokat is foglalhatunk szinte pillanatok alatt. De nemcsak az árra, hanem a biztonságra is érdemes figyelnünk.

2016. február 25., csütörtök 00:22

Mind gyakrabban foglalunk az interneten repülőjegyet, szállást, így előbb utóbb szinte mindenkivel előfordul, hogy más dátumot foglal le, mint amit szeretett volna. Mit tehetünk ilyenkor?

2016. január 15., péntek 00:36

Úgy tűnik, a szállodaláncok és szállodák megelégelték az ingyenes lemondási lehetőséggel trükközőket, ugyanis a Hilton bejelentette, hogy valószínűleg megszünteti ezt a lehetőséget, és lemondási díjat vezet be.

2015. december 22., kedd 00:36

A trivago.hu szállásár-összehasonlító portál adatai szerint Budapest a legkeresettebb szilveszteri európai úti célok között van, és lassan nem marad szabad szoba 2015 utolsó éjszakájára – közölte a trivago.hu.

2015. július 1., szerda 08:35

Utazásaink tervezése közben érdemes alaposnak lenni, nem szabad bedőlni az első, sokszor kedvezőnek hitt, de végül kedvezőtlen ajánlatoknak. Ez ugyanis egyfajta „fapados” hozzáállás, pedig sokkal olcsóbb,ha már a foglaláskor figyelünk a részletekre.

2015. június 3., szerda 14:40

Június végén, kedden az egyik fapadossal utaztam volna Lisszabonba, azonban tegnap értesítettek, hogy törölték a járatot. Legközelebb csak szombaton van járat, de én már ezen a napon jöttem volna vissza. A szállást már ki is fizettem, a szabadságot is elintéztem a munkahelyemen.

Oldalak