2017. április 11., kedd 09:31

Kétszámjegyű forgalombővülést mértek Európa legnagyobb diszkont légitársaságai márciusban az előző év márciusához viszonyítva, a legnagyobb mértékben a Wizz Air növelte utasai számát - derül ki a cégek által közzétett utasforgalmi statisztikákból.

2017. február 8., szerda 07:55

Európa mindhárom nagy diszkont légitársasága tíz százalékon felüli utasforgalom-bővülést ért el januárban az előző évihez viszonyítva - derül ki az utasforgalmi statisztikákból.

2016. december 9., péntek 01:09

Növelték utasforgalmukat novemberben az előző évihez viszonyítva Európa legnagyobb diszkont légitársaságai, az easyJetnél mérséklődött a töltöttségi mutató - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi statisztikákból.

2016. szeptember 8., csütörtök 00:34

Növelték utasforgalmukat augusztusban az előző évihez viszonyítva Európa legnagyobb diszkont légitársaságai, a Ryanair és a magyar kötődésű Wizz Air kétszámjegyű növekedést produkált - derül ki a cégek honlapján közzétett utasforgalmi adatokból.

2016. május 9., hétfő 11:10

Tovább bővült Európa legnagyobb diszkont légitársaságainak forgalma áprilisban, a legnagyobb mértékben a magyar kötődésű Wizz Air növelte utasainak számát az egy évvel korábbihoz képest.

2015. november 16., hétfő 09:48

Októberben is nőtt az európai fapados légitársaságok utasforgalma 2014 tizedik hónapjához képest, a legnagyobb növekedést a Ryanair produkálta – derül ki a légitársaságok honlapján közölt utasforgalmi statisztikákból.

2015. augusztus 21., péntek 09:09

Sokan az olcsó repülőjegyeket keresve azonnal a fapados légitársaságok oldalain próbálják megkeresni a legkedvezőbb árú jegyet, pedig sokszor lényegesen drágább a fapados utazás. A fapadosok ugyanis számos rejtett költséget építettek be a rendszerbe, így a végösszeg az eredeti „jegyár” többszöröse is lehet. Mire ügyeljünk, ha repülőjegyet foglalunk?

2015. augusztus 10., hétfő 08:55

Napfény, kristálytiszta tenger, finom homokos tengerpart, mesés tájak, gyönyörű sziklák várják azokat, akik Mallorcán nyaralnak. És ez még nem minden, a fürdőzés után ugyanis romantikus utcák, remek éttermek és számos szórakozási lehetőség vár a turistákra Mallorca szigetén.

2015. július 20., hétfő 11:54

Aki távolabbi vagy kevésbé népszerű helyre szeretne utazni, annak fel kell készülnie, hogy vagy csak átszállásos repülőjegyet tud venni, vagy a nem közvetlen járattal (akár többszörös átszállással) juttatja el őt a választott helyszínre. Mi a teendő az ilyen járatok esetében, mikor és hol kell bejelentkezni a járatra, hol kell leadni, és felvenni a csomagot?