2017. november 6., hétfő 00:06

Több százezer érvénytelenné vált menetjegy vásárlója követelheti vissza pénzét a csődbe ment Air Berlin német légitársaságtól, a Bild című lap pénteki értesülése szerint akár az egymilliót is elérheti mindazok száma, akiknek tartozik a felszámolás alatt álló vállalkozás.

2017. október 31., kedd 00:14

Az EasyJethez kerül a fizetésképtelen Air Berlin egy része, hétfői német lapjelentések szerint a brit diszkont légitársaság átveszi a fizetésképtelen német vállalat 25 repülőgépét a személyzettel és a repülőtér-használati jogokkal együtt.

2017. október 10., kedd 00:08

A csődeljárás alatt álló Air Berlin légitársaság október végéig üzemelteti járatait. A cég hétfői közlése szerint legkésőbb október 28-ig működik a légitársaság, miután a napokban létrejön a megállapodás az easyJet diszkont légitársasággal, illetve a Lufthansával a vagyonelemek átadásáról.

2017. szeptember 18., hétfő 00:10

Legkevesebb öten pályáztak a fizetésképtelen Air Berlin német légitársaság egy-egy részének vagy egészének megszerzésére az ajánlatok beadására megszabott pénteki határidőig.

2017. április 4., kedd 11:04

Tíz napig vesztegelt a földön az Air Berlin légitársaság egyik gépe egy patkány miatt, amely Floridában kerülhetett a fedélzetére. A repülőgép személyzete már a Berlinbe tartó út során észlelte a rágcsálót, amelynek nyomát ürülék formájában meg is találták a landolás után.

2017. március 13., hétfő 06:19

Ismét sztrájkba lépett hétfőn a berlini repülőterek földi kiszolgáló személyzete a pénteki munkabeszüntetés után, a schönefeldi és a tegeli repülőtéren ezért késésekre és járattörlésekre kell számítani. A sztrájk azokat az utasokat érinti, akik közvetlenül Berlinbe repülnek, vagy ott szálltak volna át egy másik járatra.

2015. október 27., kedd 09:03

Egy szlovák nő miatt kellett kényszerleszállást végrehajtani a törökországi Erzurum város repülőterén. A turistaosztályon utazó 50 éves nő ugyanis a business class vécéjét akarta használni.