2017. novemberben a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 8,7, a belföldi vendégeké 5,6%-kal meghaladta az előző év azonos időszakában mértet – áll a KSH legfrissebb jelentésében.

Ha kíváncsi Balira, most remek alkalom nyílik erre, ugyanis egy akciós ajánlat most 799 euróért kínál egy 9 nap/7éjszakás nyaralást.

Napi tipp

Harry Potter szerelmeseinek érdemes figyelni: most egy nagyon jó akcióra bukkantunk, amely repülőjegyet, szállást, reggelit, és Harry Potter stúdió látogatását kínálja 3 nap/2éjszakára 239 euróért.

A nemzetközi turizmus 7 százalékkal nőtt 2017-ben, meghaladva az 1,3 milliárd utazót a világon, ez felülmúlja a várakozásokat - közölte a madridi székhelyű Turisztikai Világszervezet (UNWTO) jelentésében.

A légitársaságok között elsőként a KLM mesterséges intelligenciával válaszolja meg az ügyfelek kérdéseit a Twitteren, a Messengeren és a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatásban.

A Lufthansa-csoport szállította a legtöbb utast Európában 2017-ben, ezzel visszavette a Ryanairtől a forgalom alapján legnagyobb európai légitársaság címet.