Most kedvező áron szállhat meg Prágában a nyári hónapokban, egy négycsillagos, rendkívül népszerű és jó minőségű hotelben. Az ár 27 euró.
 

Az elektronikus beutazási engedély bevezetésének költségeit a bevételekből akarják fedezni. Új-Zéland bevándorlási minisztere, Ian Lees-Galloway közvélemény-kutatást kezdeményezett a kormány által javasolt 25-35 új-zélandi dollár (15-21 euró) összegű idegenforgalmi adóról, melyet az országba érkező turistáknak kellene fizetniük.

 

Napi tipp

Ma újra egy szuperolcsó dubaji városlátogatást ajánlunk olvasóinknak, szállás egy 4 csillagos Hilton hotelben, reggelivel, 327 euróért. Ez most nagyon kedvező ár, a leggyakrabban a repülőjegy is többe kerül, Nyaraljon Dubajban és élvezze a luxust, most elérhető áron!

 

A késések gyakoriságának növekedésére kell készülni az európai légiközlekedésben a lassú kapacitásbővítés következtében, 2040-re a mostaninál hétszer több járat indulhat akár két órával később a tervezettnél - közölte az európai légiirányítási ügynökség (Eurocontrol).

 

A Lufthansa is tárgyalásokat folytat a Norwegiannel egy esetleges felvásárlással kapcsolatban - nyilatkozta Carsten Spohr, a német légitársasági csoport vezérigazgatója a Reuters szerint a Süddeutsche Zeitungnak.

A turisták száma tavaly elérte Belgiumban a 2016. március 22-i brüsszeli terrortámadások előtti szintet - tájékoztatott a belga gazdasági minisztérium.