Velencei hétvége, 4*, reggeli: 132 euró

Ma velencei hétvégi kirándulást ajánlunk olvasóinkat, egy ilyen út, azaz 3 nap/2 éjszaka, repülőjeggyel, szállással egy 4*-os modern hotelben, reggelivel, internettel: csak 132 euró.

 
Wikipedia

Ma velencei hétvégi kirándulást ajánlunk olvasóinkat, egy ilyen út, azaz 3 nap/2 éjszaka, repülőjeggyel, szállással egy 4*-os modern hotelben, reggelivel, internettel: csak 132 euró.

 

Az akciót a Pelikán kínálja, 43 500 forintért, azaz 134 euróért, budapesti indulással és érkezéssel. Szállás négycsillagos szállodában, reggelivel.

Utazási időszak: 2018. november - december

Foglalás itt.

Mit tartalmaz a csomag?

1 retúr turista osztályú repülőjegyet Budapest - Velence Treviso - Budapest útvonalra (átszállás nélkül)

minden repülőtéri illetéket

1 db kézi poggyászt 55x40x20 cm maximális méretben 10kg súlyig

1 db kis kézitáskát maximum 35x20x20 cm méretben​

szállást kétágyas szobában 2, 3 vagy 5 éjszakára a Ambasciatori 4⋆ hotelben

reggelit

Tetszik az ajánlat? Lájkolja az Utazz Facebook oldalát, hogy elsők között értesüljön a legjobb utazási ajánlatokról, és bekapcsolódhasson az utazási játékokba is - hamarosan újabb játékkal jelentkezünk, a fődíj egy egzotikus körutazás!

 
  • Hotel Ambasciatori 4*
  • Elhelyezkedés: Az Ambasciatori Hotel épülete a velencei lagúnától mindössze 10 perces buszútra, a Treviso repülőtértől pedig 30 km-re található. Mestre vasútállomása 800 méterre helyezkedik el. A Velencébe közlekedő buszok közvetlenül a főbejárat előtt állnak meg.
  • Leírás: A Mestre egyik főútján épült Ambasciatori modern, elegáns szálloda teljesen felszerelt fitneszközponttal és edzőteremmel rendelkezik. A szálloda szomszédságában szupermarket található. Az étteremben helyi és klasszikus olasz ételek fogyaszthatók vacsorára. A szálloda Bisanzio bárjában hagyományos venetói aperitifeket kínálnak A hotelbe a bejelentkezés 14:00-tól, a kijelentkezés 11:00-ig lehetséges.
  •  

  •