Hawaii rendkívül olcsón: 461 eurótól

Ha valaki szeretné látni a Hawaii-szigeteket, akkor annak most nagyon jó lehetősége van, a jegy ára 461 eurótól kezdődik.

Wikipedia

Ha valaki szeretné látni a Hawaii-szigeteket, akkor annak most nagyon jó lehetősége van, a jegy ára 450 eurótól kezdődik.

 

Az akciós jegyeket a Star Alliance légiszövetség légitársaságai kínálják - Lufthansa, Air Canada, Swiss stb. -, 450 eurótól. Indulás Milánóból, vagy Amszterdamból, ahova nagyon kedvező áron tudunk foglalni fapados jegyeket, sőt, ha már hollandiai az indulási repülőtér, akkor azonnal meg is nézhetjük a kiindulási várost.

Mivel a budapesti/bécsi indulással a Hawaii-szigetekre szóló repülőjegyek gyakran 1000 eurónál is többe kerülnek, ezért még ezzel az amszterdami városnézéssel is rendkívül kedvező az ajánlat, és egy utazás során két legyet is üthet egy csapásra - városnézés Amszterdamban/Milánóban és pihenés Hawaiion.

Utazási időszak: 2018. november – 2019. január

Foglalás /a dátumok mósosíthatók a foglalási időszakon belül/

Amszterdam - Honolulu - 461 euró

Milánó - Honolulu: 450 euró

Repülőjegy Amszterdamba olcsón itt foglalható.

 

Tetszik az ajánlat? Lájkolja az Utazz Facebook oldalát, hogy elsők között értesüljön a legjobb utazási ajánlatokról, és bekapcsolódhasson az utazási játékokba is - hamarosan újabb játékkal jelentkezünk.