Amszterdami hétvége, 4*, reggeli: 178 euró

Háromnapos amszterdami kirándulást állítottunk most össze, szállás négycsillagos hotelben, reggelivel, a csomag ára 178 euró.

Wikimedia

Háromnapos amszterdami kirándulást állítottunk most össze, szállás négycsillagos hotelben, reggelivel, a csomag ára 178 euró.

A csomag most egy repülőjegyből áll, amely 99 euró, ezt a KLM légitársaság kínálja, bécsi indulással és érkezéssel.

A repülőjegyet itt lehet lefoglalni (bécsi indulás és érkezés)

Ha budapesti indulást szeretne, akkor arra is a kínál a KLM akciós jegyeket, az ár 106 euró.

A repülőjegyet itt lehet lefoglalni budapesti indulással és érkezéssel.

A szállást a nagyon jó minőségű, négycsillagos Van der Valk Hotel Schiphol A4 reptéri szálloda kínálja. Mivel az amszterdami repülőtér közel van a városhoz, ezért ez is egy jó választás, hiszen 15 perc alatt bejuthatunk a központba, ami sok városnál metróval is tovább tart.

A szálloda nagyon népszerű a utasok körében, ez nem véletlen, hiszen számos olyan szolgáltatást kínál, amelyért a többi hotel felárat kér.

A szoba ára kétfős foglalás esetén 79 euró, azaz 39,50 euró/fő/éjszaka.

Az ár tartalmazza a reggelit, az ingyenes átfoglalást a jobb minőségű, comfort típusú szobába, az ingyenes wifit, a szauna, a wellness és a fittnesz ingyenes használatát, ingyenes ingajáratot a repülőtér és a szálloda között.

A szállást itt lehet lefoglalni.

Utazási időszak: 2018. január - március

Tetszik az ajánlat? Lájkolja az Utazz Facebook oldalát, hogy elsők között értesüljön a legjobb utazási ajánlatokról, és bekapcsolódhasson az utazási játékokba is - hamarosan újabb játékkal jelentkezünk.


A hotel egyik szobája