Szuper akció! Velence, 3 nap, reggelivel: 129 euró

Újabb akcióra bukkantunk: most három nap/két éjszakás velencei kirándulást ajánlunk olvasóinknak, repülővel, 3*-os hotelben, reggelivel csupán 129 euróért!

Újabb akcióra bukkantunk: most három nap/két éjszakás velencei kirándulást ajánlunk olvasóinknak, repülővel, 3*-os hotelben, reggelivel csupán 129 euróért!

A velencei utazás három nap / két éjszakás, szállás a háromcsillagos Hotel Centrale szállodában, reggelivel. A csomag ára tartalmazza a repülőjegyet is, budapesti indulással, valamint a nagy méretű kézipoggyász díját.

Az alapár 149 euró/fő, de ma éjfélig van Happy akció a pelikan.sk oldalon, azaz ha kedvezménykód mezőbe beírja a HAPPY szót, akkor 40 eurós kedvezményt kap, kétfős foglalás esetén, vagyis személyenként 20 eurót. Így a két főre a teljes ár 298 euró helyett 258 euró, vagyis 129 euró/fő.

Érdemes foglalni, mert gyorsan fogynak a helyek! Foglalni itt lehetséges.

Velence

1 retúr repülőjegy Budapest - Velence Treviso - Budapest útvonalra (átszállás nélkül)

 1 db kézi poggyász 55x40x20 cm maximális méretben 10kg súlyig

    1 db kis kézitáska maximum 35x20x20 cm méretben​

    a repülőjegy kiállítása - foglalás visszaigazolása a légitáraságnál és az úti okmány kiállítása

    online check-in -  az utasok elektronikus regisztrációja és a beszállókártya kiállítása​

     szállás kétágyas szobában 2 éjszakára Hotel Centrale*** hotelben

    büféreggeli az árban

 

Hotel Centrale***

a Hotel Centrale szálláshelye Mestre városában található, mindössze 20 méterre a Velencébe tartó buszok megállójától. Minden szobához saját fürdőszoba és műholdas TV tartozik. Minden nap egyszerű olasz reggelit szolgálnak fel, amely kávéból és péksüteményekből áll.

Mestre fő bevásárló- és sétálóutcája, a Piazza Ferretto alig 50 méterre terül el a Centrale főbejáratától. A központi buszpályaudvar 200 méterre fekszik.

a vendégek minden szerdán és pénteken ellátogathatnak a közeli piacra. A város egyik legjobb étterme 5 perces sétára van a szállodától.​