Nyerjen repülőjegyet álmai városába! Játék!

Ma még versenybe szállhat, ugyanis ma van az utolsó nap, hogy megnyerje álmai repülőjegyét. Csak négy kérdésre kell válaszolni, egy e-mailt küldeni, és lehet, Ön repül oda, ahova mindig is szeretett volna eljutni. Ne hagyja ki a lehetőséget!

Ma még versenybe szállhat, ugyanis ma van az utolsó nap, hogy megnyerje álmai repülőjegyét. Csak négy kérdésre kell válaszolni, egy e-mailt küldeni, és lehet, Ön repül oda, ahova mindig is szeretett volna eljutni. Ne hagyja ki a lehetőséget!

Itt a nagy lehetőség, hogy megnyerje álmai repülőjegyét - oda repülhet, ahova szeretne, ugyanis a célállomást a nyertes választja ki. Több mint 150 helyre repülhet, a világ minden tájára, Ázsiától kezdve Amerikán át, akár Ausztráliába vagy Új-Zélandra is. Csak négy kérdés (segítség is van)! Készen áll a játékra? Kezdhetjük?

A kérdésekre a választ az utazas@ujszo.com mailcímre kell elküldeni, 2017. február 14-ig (másolja be a játéklapot, és ott töltse ki). A mail tárgy mezőbe írja be: Játék a repülőjegyért. A mailben jelölje meg, melyik célállomásra szeretne utazni. Töltse ki az adatokat is (név, cím, telefonszám, e-mailcím). Ha nem tudja a válaszokat, itt a segítség.

JÁTÉKLAP

Kérdések:

Hol van a Qatar Airways bázisa, ami egyben Katar fővárosa is?

A:) Doha

B:) Dubaj,

C:) Abu Dzabi

Hány csillagos légitársaság a Qatar Airways?

A:) 5*

B:) 4*

C:) 3*

Heti hány járatot indít a Qatar Airways Budapestről?

A:) 2

B:) 5

C:) 10

Hány kilogrammos poggyászt adhat fel térítésmentesen egy utas a turistaosztályon?

A:) 15 kg

B:) 23 kg

C:) 30 kg

 

Név*:

Cím*:

Telefonszám*:

E-mail cím*:

Válasszon célállomást, vagy írja meg, hova repülne. Abu Dhabi, Maszkat, Peking, Dubaj, Sanghaj, Kuala Lumpur, Hanoi, Bangkok, Rangún, Phuket, Krabi, Szöul, Tokió, Hongkong, Delhi, Katmandu, Goa, Mumbai, Szingapúr, Colombo, Male, Jakarta, Bali/Denpasar, Auckland, Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Seychelles, Nairobi, Zanzibár, Fokváros, Johannesburg, New York, Montreal, Boston, Chicago, Miami, Los Angeles, Sao Paulo, Buenos Aires

Egyéb (írja ide):

A teljes lista a Qatar Airways oldalán található, ahol az akciós jegykínálatot is megtalálja.

*Csak az a játékos kerülhet a sorsolásba, aki legalább két kérdésre helyesen válaszol, és a csillaggal megjelölt mezőket is pontosan kitölti. Érvénytelen e-mail címmel és telefonszámmal a játékos nem kerül a sorsolásba.

*********************************************************************************

Most megvalósíthatja álmait

Az Új Szó és a Qatar Airways közös játékának nyertese elrepülhet arra a helyre, amelyről eddig csak álmodott. A mesés Ázsia? Esetleg Amerika? Netán Afrika? Ausztrália? A célállomásoknak szinte nincs határa, hiszen a nyertes maga választja ki, hova szeretne elrepülni a Qatar Airways által kínált több mint 150 desztináció közül. A szelvényre írja rá, hova szeretne elutazni.

 

Hogyan nyerhet?

Ahhoz, hogy bekerüljön a sorsorlásba, nem kell mást tennie, mint kitölteni a 2017. január 26-án, a február 9-én megjelenő játékszelvényt, vagy az Utazz oldon megjelenő online játéklapot, és beküldeni azt az Új Szó címére (Utazás Extra – Játék, Új Szó, Lazaretská 12, 814 64 Bratislava), vagy mailben: utazas@ujszo.com.

 

Mire figyeljen?

Csak azok a játékszelvények kerülnek a sorsorlásba, amelyeken a válaszadó a négy kérdés közül legalább kettőre helyesen válaszol, és hiánytalanul kitölti az adatlapot (a név, a választott célállomás, az e-mail cím és a telefonszám megadása kötelező).

 

Válaszok – segítünk

Ha nem tudja a helyes válaszokat, akkor nem kell mást tenni, mint felkeresni a Qatar Airways oldalát (www.qatarairways.com), ahol minden kérdésre megtalálja a választ, vagy pedig elolvasni az Új Szó Utazz magazinjának cikkét, amelyben az összes helyes válasz megtalálható lesz.

Nyeremény

A játék nyertese egy darab retúr repülőjegyet nyer az általa választott és a Qatar Airways által üzemeltetett célállomásra. A nyeremény tartalmazza a repülőjegyet és az ahhoz kapcsolódó adókat és illetékeket is. A nyereményjegyet 2017. június 30-ig fel kell használni. A választható célállomások listája megegyezik a Qatar Airways útvonalhálózatával (minden olyan desztináció választható, ahová a a Qatar Airways menetrend szerinti járatai repülnek). Néhány népszerű helyszínt a játékszelvényen megtalál, ha nincs rajta álmai célállomása, de a Qatar Airways-nek van ilyen járata, akkor azt is választhatja (részletes útvonaltérkép a www.qatarairways.com oldalon).

Játékszabályok:

A sorsolásba csak azok kerülnek be, akik legalább két kérdésre helyesen válaszolnak, az adatlapot hiánytalanul kitöltik (pontos név, cím, telefonszám, e-mail cím), és megjelölik azt a célállomást, ahova elrepülnének, ha megnyerik a játékot.

A játék és a szelvény megjelenésének időpontja:

2017. január 26., 2017. február 9., és online az Utazz.ujszo.com oldalon

Egy játékos csak egy szelvénnyel játszhat!

Fénymásolatot nem fogadunk el!

Beküldési határidő: 2017. február 14. Cím: utazas@ujszo.com

A nyertes nevét 2017. február 23-án közöljük az Új Szó Utazás Extra mellékletében.

A nyertest a megadott e-mail címen és telefonszámon értesítjük.

A játékban való részvétel feltétele a pontos e-mail cím megadása.

A játékos az adatainak megadásával és a kitöltött szelvény beküldésével elfogadja és hozzájárul, hogy a Játék szervezője (Új Szó) és partnere (Qatar Airways) személyre szabott ajánlatokkal keresse meg, illetve hogy az általa megadott név és e-mail cím bekerül az adatbankba. Az adatokat harmadik félnek nem adják ki. Hírlevélre történő regisztráció esetén a felhasználó által megadott adatok kezelésének célja a felhasználó azonosítása hírlevélküldés céljából. A hírlevélre regisztrált felhasználók számára a játék partnere hírlevelet küld ki. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó leiratkozással – megtilthatja. A nyeremény nem képezheti polgári per tárgyát.

A játék szervezője a Petit Press Rt.

A játék szervezője fenntartja a játékszabályok módosításának jogát.

A 350 € értéket maghaladó nyeremények után adót kell fizetni.

A játékban való részvétel a játékszabályok elismerését jelenti.