Kié lesz a nyeremény repülőjegy?

Fantasztikus játék lesz az Új Szóban. Most a nyertes egy repülőjegyet nyerhet, nem is akárhova, oda, ahová szeretne. A célállomást ugyanis a nyertes választja. A szerencsés a Qatar Airways járatával repül a választott célállomásra. Hogyan nyerheti meg a repülőjegyet, mit kell érte tenni?

Hogyan nyerhet?

A játékba ezúttal az Új Szó csütörtöki (2017. január 26.) számában megjelenő, Utazás Extra mellékletben található játéklappal lehet bekapcsolódni. Csupán négy kérdésre kell válaszolni (két helyes válasszal már bekerülhet a sorsolásba), hiánytalanul ki kell tölteni az adatlapot, majd beküldeni az Új Szó címére (a pontos játékleírás, a cím a játéklapon található.).

Ha nem tudja a kérdésre a választ, akkor érdemes ellátogatni az Utazz oldalra, hiszen csütörtökön megjelenő cikkből kiderülnek a megfejtések.

Fontos!

Ezúttal csak a nyomtatott lapszámból kivágott játéklappal lehet bekapcsolódni, így aki nem fizet elő az Új Szóra, az igyekezzen beszerezni csütörtök reggel az Új Szót, hogy esélye legyen megnyerni a repülőjegyet.

Nyeremény:

A nyertes egy repülőjegyet nyer, az általa választott célállomásra. Bármilyen célállomás választható, ahova repül a katari légitársaság. Csak ízelítőül néhány: Abu Dhabi, Maszkat, Peking, Dubaj, Sanghaj, Kuala Lumpur, Hanoi, Bangkok, Rangún, Phuket, Krabi, Szöul, Tokió, Hongkong, Delhi, Katmandu, Goa, Mumbai, Szingapúr, Colombo, Male, Jakarta, Bali/Denpasar,  Auckland, Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth,  Seychelles,  Nairobi, Zanzibár, Fokváros,  Johannesburg,  New York, Montreal,  Boston,  Chicago, Miami, Los Angeles,  Sao Paulo, Buenos Aires.

A teljes lista a Qatar Airways oldalán található, ahol az akciós jegykínálatot is megtalálja.

Mi a teendő?

Egyelőre csak annyi, hogy beszerezni az Új Szó csütörtöki számát.  Lájkolni az Utazz magazin  oldalát, hogy a különböző játékokról, nyerési lehetőségekről elsőként értesüljön. És érdemes megosztani  ezt a posztot, hogy a barátai/ismerősei is értesüljenek róla, hiszen lehet, pont ennek a megosztásnak köszönhetik majd, hogy hamarosan a Qatar Airways fedélzetén köszönthessék olvasónkat.