2017. május 22., hétfő 00:19

Közeledik a nyár, így egyre időszerűbb a kérdés: hova menjünk nyaralni. Melyik országban, melyik szállodában, melyik tengerparton pihenjünk? Mire figyeljünk a választásnál, milyen buktatók vannak? Mielőtt kiválasztanánk a nyaralást, első körben érdemes eldönteni, melyik célállomáson pihennénk, milyen szolgáltatásokra vágyunk, mikor utaznánk, és körülbelül milyen összeget költenénk rá. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a további szempontok, majd maga a választás, foglalás.

2017. április 20., csütörtök 00:27

A mai napig él az az elmélet, hogy ha igazán olcsó repülőjegyet szeretnénk vásárolni, akkor jó előre kell azt lefoglalni, mert akkor lesz kedvező árú a retúrjegy. Bár néhány esetben akár ez igaz is lehet, mégsem ettől függ, hogy mikor olcsó és mikor drága egy repülőjegy.

2017. április 17., hétfő 09:57

A húsvéti ünnepek ideje hihetetlen lehetőségeket rejt. Nem biztos, hogy ezekre mindenki felfigyel, ezért segítünk kicsit, ha ismét felmerülne a kérdés: mit kezdjünk idén a húsvéttal.

2017. március 20., hétfő 00:30

A repülős utazások egyik fontos eleme a jegy foglalása. Nem mindegy ugyanis, hogy sikerül-e megtalálni a ténylegesen legolcsóbb ajánlatot, vagy az első keresésnél a legkedvezőbb(nek mondott) ajánlatot azonnal le is foglaljuk. Most eláruljuk, hogyan lehet megtalálni a legolcsóbb repülőjegyet, mire érdemes figyelni, és hogyan lehet színesíteni az utazást – akár ingyen is. Tippek és trükkök kezdőknek és haladóknak.

2017. március 3., péntek 09:26

Aki foglalt már interneten szállást, az bizonyára találkozott már olyan szövegekkel, amelyek szerint hihetetlenül jó vásár előtt állunk, ne hagyjuk ki az óriási kedvezményt, sőt, van, ahol már foglalás előtt gratulálnak az utazni vágyónak. Az oldalak ilyen jellegű tárháza szinte kifogyhatatlan, éppen ezért megnézzük, mi mit jelent a gyakorlatban, hogy a cikk végén kiderüljön: csak a józan ész diktáljon, ne a marketingfogások.

2017. február 6., hétfő 13:00

Az év első hónapjában számos lista jelenik meg arról, mely úti célok lesznek a legnépszerűbbek, hova érdemes utazni az adott évben, esetleg hogy melyek lehetnek a világ legérdekesebb, legfelkapottabb vagy „feltörekvő” célállomásai. A New York Times amerikai lap is összeállított egy listát arról, hova érde-mes útra kelni idén, és miért. Ebből csemegéztünk.

 

2016. december 16., péntek 00:44

Az egyik legjobb ajándék karácsonyra az utazás – ezzel ugyanis egy életre szóló élményt adunk szeretteinknek. Az internetes foglalásoknak köszönhetően már nagyon gyorsan és egyszerűen beszerezhető az ilyen ajándék, sorban állás nélkül, az otthon kényelméből. De vannak buktatók, sok dologra érdemes figyelni, hogy a nagy meglepetésből nehogy rémálom legyen.

2016. július 29., péntek 08:02

Esténként, a teraszon üldögélve bosszantanak a szúnyogok? Éjszaka nem tudunk aludni tőlük? Van néhány ötletünk, hogyan lehet megszabadulni a tolakodó vérszívóktól. 

2016. július 21., csütörtök 11:18

Májustól októberig szinte minden zöldséges standon, kisebb-nagyobb boltban megtalálható a cukkini. Olcsó alapanyag, semleges íze miatt rendkívül sokféleképpen, gyorsan és finoman elkészíthető. Megérdemli, hogy a nyár egyik kedvence legyen.

2016. július 20., szerda 01:18

A nyaralás alatt ma már a legtöbb utas elengedhetetlennek tartja, hogy legyen folyamatos internetkapcsolata. 

Oldalak