2017. április 21., péntek 00:07

Továbbra is piacvezető légitársaság a hagyományos fuvarozók versenyében a Lufthansa Csoport Magyarországon. A német cég 2016-ban 1,6 millió utast szállított Magyarország három repülőteréről, azaz Budapestről, Debrecenből és Sármellékről. Nőtt az első osztályon utazók száma is, főleg azért, mert az amerikai filmsztárok szeretik a luxust.

2017. április 11., kedd 09:31

Kétszámjegyű forgalombővülést mértek Európa legnagyobb diszkont légitársaságai márciusban az előző év márciusához viszonyítva, a legnagyobb mértékben a Wizz Air növelte utasai számát - derül ki a cégek által közzétett utasforgalmi statisztikákból.

2017. március 17., péntek 00:11

A pilótasztrájk és a csökkenő utasforgalom ellenére rekordnyereséget ért el tavaly a Lufthansa csoport a társaság éves eredménybeszámolója szerint. Közben ötéves huzavona után megszületett a bérmegállapodás a légitársaság és a vállalat pilótáit képviselő szakszervezet között, így véget érhetnek a sztrájkok.

2017. február 8., szerda 07:55

Európa mindhárom nagy diszkont légitársasága tíz százalékon felüli utasforgalom-bővülést ért el januárban az előző évihez viszonyítva - derül ki az utasforgalmi statisztikákból.

2016. december 22., csütörtök 00:01

Dolgozókat bocsát el a három öböl-menti nagy légitársaság egyike, az abu-dzabi székhelyű Etihad Airways, de az erős dollár és a túlkapacitás miatt ellenfele, az Emirates is lépéseket tesz, mert jelentősen romlott üzemi eredménye.

2016. december 7., szerda 00:14

Alacsonyabb viteldíjak mellett a Ryanair novemberi utasforgalma 15 százalékkal nőtt, míg a kihasználtság 95 százalékra emelkedett – áll a légitársaság közleményében.

2016. november 7., hétfő 07:30

Tovább bővült Európa legnagyobb diszkont légitársaságainak forgalma októberben, de a gépek töltöttségi mutatója az easyJet esetében csökkent - derül ki a cégek által közzétett statisztikákból.

2016. október 2., vasárnap 20:17
Budapest |

A Fidesz alelnöke szerint a vasárnapi nap elsöprő győzelem a kvótákat elutasítóknak. Gyurcsány szerint ellenben a magyarok ma azt mutatták meg, hogy hiába a "sokmilliárdos hazugságkampány", nem térnek le az európai útról.

2016. szeptember 20., kedd 00:04

Európa három nagy hálózatos légitársasági csoportjából csak a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus tulajdonosa, az International Airlines Group (IAG) tudott több utast szállítani az idén augusztusban az előző évihez képest - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi statisztikából.

2016. július 21., csütörtök 00:22

Bővült a legnagyobb európai diszkont-légitársaságok utasforgalma az első nyári hónapban - derül ki a légitársaságok által közzétett statisztikákból.

Oldalak