A budapesti mindig szép. Télen, tavasszal, nyáron és ősszel is. Egy kedvező ajánlatot kínálunk, hogy elutazzon a magyar fővárosba, hiszen most csomagban 3 nap/2 éjszaka, 4 csillagos hotelben, reggelivel csak 39 euró személyenként.

Január 24-énkibővített,8.500 négyzetméteres pályával nyílik meg a Bécsi Jégálom (Wiener Eistraum) a Városháza előtti téren. A varázslatos hangulatú korcsolyapálya március 12-ig várja a téli sportok kedvelőit.

Napi tipp

Aki Budapestre készül, és szállást keres, annak van egy remek ajánlatunk: 4 csillagos hotel, jó elhelyezkedéssel, reggelivel csak 19,50 euró.

Kényeztetni szeretné magát Prágában? Egy igazi luxushotelben szállna meg? Akkor van egy ajánlatunk: 5 csillagos belvárosi hotel, reggelivel, extrákkal csak 47 euró.

 

Csaknem hároméves eredménytelen kutatás után nem keresik tovább az eltűnt maláj utasszállító repülőgép roncsait - közölte Ausztráliában a kutatásban részt vevő hivatalok munkáját koordináló központ (JACC).

Tovább csúszhat az új berlini nemzetközi repülőtér átadása, technikai gondok miatt várhatóan az idén sem indul el a forgalom – jelentette a Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) regionális közszolgálati médiatársaság.